Fodrász képzés, az első lépés a karrier felé

2023. dec 18. | Újdonságok

Jelentkezzen a fodrász képzésünkre vagy a barber képzésünkre, legyen olyan szakmája, amire mindig van kereslet! A divatos frizura iránti igény megmarad.

Fodrászokra mindig szükség van

Nincs olyan ember, aki ne járna fodrászhoz. Vannak, akik havonta, de akár hetente is időpontot kérnek egy szalonba, de olyanok is, akik csak évente párszor látogatják. A fodrász olyan szakember, akinek a kézügyességére és szakmai tudására mindenkinek szüksége van. A stílusos és igényes megjelenés kialakításában óriási szerep jut ugyanis a frizurának.

Persze fodrász és fodrász között is van különbség. Sajnos mindenkinek van rossz élménye. Számtalanszor előfordul, hogy nem a megálmodott fazont vagy nem a megbeszélt hajhosszt, színárnyalatot kapják a vendégek.

Milyen tulajdonságok tesznek egy fodrászt elismert szakemberré?:

  • A szakmailag képzett fodrász ismeri az alapokat és a legújabb technikák használatában is otthonosan mozog. Kész a folyamatos fejlődésre és lépést tart a trendekkel is.
  • Képes a tudását és a tapasztalatát latba vetve releváns tanácsokat adni és ötletelni egy új frizura elkészítéséhez.
  • Meghallgatja a vendéget és tiszteletben tartja a véleményét, a kívánságait.
  • Barátságos, szívesen cseveg a vendégekkel, a szalonban kellemes hangulat uralkodik. A vendégeknek pluszt nyújt azzal, hogy elfeledteti velük a hétköznapi gondokat és a székében kicsit kikapcsolódhatnak, miközben készül a frizurájuk.
  • Igényes a saját munkájára, ami azt is jelenti, hogy minden vendégnél ugyanolyan minőségi munkát képes produkálni. Nem hagyja, hogy a pillanatnyi hangulata, állapota befolyásolja és nem csapja össze a hajvágást vagy a hajfestést.

A fővárosban és vidéken is csatlakozhat a tanfolyamaink egyikéhez. Egy éves vagy annál kevesebb időtartamú képzéseink elvégzésével közelebb kerül ahhoz, hogy jó szakember váljon Önből. Ne húzza tovább az időt és regisztráljon a következő képzésre! Minden kérdésre szívesen válaszolunk, ha kapcsolatba lép velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén.

Szeretnél fodrász lenni?
Jelentkezz fodrász iskolánkba!